IT-tuki

IT-tukemme on apunasi joko etänä tai paikan päällä | Turku

Palvelumme pelaa myös sen jälkeen, kun olet ottanut käyttöösi sinulle toteuttamamme tietotekniset ratkaisut. IT-tukemme varmistaa, ettei sinun tarvitse selvitä yksin laite- tai järjestelmäongelman edessä. Me selvitämme ja korjaamme viat paikan päällä tai etäapuna, ongelman haastavuudesta riippuen.

Tukea lähes kaikille laitteille kellonaikaan katsomatta
IT-tukemme kattaa lähes kaikki verkkoon liitettävät laitteet. HiFi-laitteissa selvitämme osan ongelmista itse, osan tehtävistä hoitaa yhteistyökumppanimme.

Tukipalvelumme lähtee korjaamaan ongelmaa vaikka keskellä yötä, mikäli avun tarve on akuutti ja kyse on järjestelmistä, jotka vaativat välitöntä korjausta. Paikan päällä tapahtuva korjaus on kaiken kaikkiaan huomattavasti kattavampi kuin etäyhteytenä toteutettava, sillä tällöin pystytään pureutumaan vian aiheuttajaan sen sijaan että korjattaisiin ainoastaan asia, joka näkyy laitteen toimimattomuutena.

Ota yhteyttä pienenkin ongelman edessä - olemme valmiita auttamaan!

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.