Kaapelointi

Kaapeloinnit suunnittelusta toteutukseen | Turku

Kaapelointi on erittäin tärkeä osa toimivaa tietoliikennettä, sillä hyvin tehty kaapelointi takaa osaltaan ongelmattoman tiedonsiirron. Eri kohteet vaativat erilaista toteutusta ja kaapeloinnin suunnitteluun tulee käyttää aikaa.

Yrityksemme toteuttaa kokonaiskaapeloinnit suunnittelusta toteutukseen. Kokemuksemme kaapelointitehtävistä on erittäin pitkä, minkä voit todeta asioidessasi kanssamme. Jälki on laadukasta, samalla säästetään kustannuksissa. Ammattitaidolla tehty työ on aina asiakkaan etu.

Kaapeloinnit nopealla aikataululla, sovitussa ajassa
Me tiedämme mitä teemme – valttejamme kaapeloinnissa ovatkin nopeus ja aikataulujen pitävyys. Säästöä syntyy, kun kaapelointi hoidetaan kerralla kuntoon niin kuin pitääkin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan hetki hyödyistä, joita palvelustamme saat.

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.