Kameravalvonta

Kameravalvonta turvallisuutesi tueksi | Turku

Kameravalvonta toimii näppärästi silmän ja korvan jatkeena. Kiinteistöön asennettu valvonta auttaa pitämään loitolla ei-toivotut vieraat ja mahdollistaa tapahtumien tarkastelun jälkikäteen. Kun turvallisuus on tehostettu, yönsä voi nukkua levollisemmin.

Räätälöimme kameravalvonnan kunkin kohteen ja tarpeen mukaan.
Kameroita on erilaisia ja kullakin kameralla on oma käyttötarkoituksensa. Kameravalvontaa valitessa tulee huomioida lain määräykset, jotka vaikuttavat kohteessa tehtävään valvontaan. Entä tuleeko kamera sisä- vai ulkotiloihin, on myös ratkaisua ohjaava tekijä. Samoin kohteen muu turvallisuus on syytä selvittää ennen laitteiston hankintaa.

Toteutamme kameravalvonnan edullisesti kokonaisvaltaisena palveluna, jolla saadaan paras mahdollinen ratkaisu juuri sinun kiinteistöösi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.