Kotiin

Kaikki IT-alan toteutukset kotiin | Turku

Netissä asiointi, laskujen maksu, tietoturva ja muut verkkoasiat sujuvat ongelmitta, kun asioit kanssamme. Hoidamme kaikki kodin IT-ratkaisut kaapeloinnista lähiverkkoon, niin suunnittelun, asennuksen kuin korjauksenkin. Kartoitamme tarpeesi ja ympäristön perusteellisesti, valitsemme oikeat laitteet ja asennuspaikat huolella. Kokemuksella tiedämme, mitä vaativatkin kodin IT-toteutukset edellyttävät toimiakseen varmasti.

Edullinen toteutus, laatutakuu ja tekninen tuki
Kerralla kuntoon kustannustehokkaasti -palvelu on juuri sinua varten, joka haluat ammattilaisen apua järkevillä hinnoilla. Hinnoittelumallimme on todellinen asiakkaan etu, joka mahdollistaa koko kodin laitteistamisen yhdellä kertaa. Annamme tekemällemme työlle ja tuotteille laatutakuun.

Palvelemme sinua maanantaista sunnuntaihin klo 9:00 – 24:00, aina samoilla hinnoilla. Yksi yhteysnumero tarjoaa teknistä tukea ongelmien edessä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää, millaisia ratkaisuja kotiisi voimme rakentaa.

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.