Langallinen lähiverkko

Langallinen lähiverkko on helppokäyttöinen ratkaisu, kunhan suunnittelu on tehty hyvin ja laitteet valittu oikein | Turku

Langallisen verkon rakentaminen edellyttää kaapelin vetämistä tiloihin, joissa koneet halutaan liittää verkkoon. Jotta verkon hallittavuus on helppoa, tulee erityistä huomiota kiinnittää kaapeloinnin oikeaan suunnitteluun. Tärkeää on toki valita myös oikeat laitteet kuhunkin tarpeeseen. Näin vältytään käyttöön liittyviltä ongelmilta sekä ikäviltä lisäkustannuksilta.

Meiltä langalliset lähiverkot kustannustehokkaasti
Langallisten lähiverkkojen toteuttamiseen käytössämme on malli, joka toimii varsin kustannustehokkaasti asiakkaidemme eduksi. Emme tee esimerkiksi laitteiden ylläpitosopimuksia, jotka tulevat asiakkaillemme liian kalliiksi.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää toimintamallistamme ja verkon toteuttamisesta. Näin saat tarkan kuvan siitä, miten palvelumme pelaa.

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.