Langaton lähiverkko

Kun suunnittelu ja toteutus ovat kunnossa, langaton lähiverkko toimii varmasti | Turku

Langaton lähiverkko on näppärä tapa muodostaa yhteys eri laitteiden välille, tilasta toiseen. Alan tekniikka menee kuitenkin eteenpäin hurjaa vauhtia, mikä merkitsee yhä vaativamman tiedon ja taidon hallintaa. Tällöin hyvä suunnittelu ja toteutus ovat avaintekijöitä siinä, että verkon toiminnassa vältytään virheiltä. Oikein tehtynä langaton verkko on todella toimiva ratkaisu monessakin tapauksessa.

Toteutamme langattomat lähiverkot sekä ulkoverkot
Toteutamme langattomia lähiverkkoja ja mittaamme niiden toimivuuden, oli kyseessä sitten lähiverkko tai operaattorin toimittama langaton ulkoverkko. Pystymme toteuttamaan langattomia ulkoverkkoja jopa saaristoon. Verkot voivat aivan hyvin ulottua myös rakennusten välisiksi yhteydenmuodostajiksi.

Ota yhteyttä – toteutamme tarpeisiisi sopivan verkkoyhteyden varsin kustannustehokkaasti!

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.