Mökille

IT-ratkaisut mökkiasumiseen – meiltä onnistuu, paikasta riippumatta | Turku

Toimiva nettiyhteys on myös mökkeilijän ilo. Tekniset mukavuudet ovat tänä päivänä yhä tärkeämpi osa vapaa-ajan asumista siinä missä kodin arkeakin. Meiltä saat toimivat IT-ratkaisut laitteista verkkoyhteyksiin mökillesi. Uusien asennus siinä missä laitteiden tekniset ongelmatkin hoidetaan kuntoon varsin nopealla aikataululla. Kerrot meille vain tarpeestasi, aloitamme suunnittelun ja tulemme asentamaan tarvittavat laitteet ja ohjelmistot.

Kaikki tarvittava kerralla kuntoon edullisesti, laatutakuulla
Annamme tekemällemme työlle sekä tuotteille laatutakuun. Käytössämme on hinnoittelumalli, joka on asiakkaalle todellinen etu niin palvelultaan kuin edullisuudeltaan. Saat tukitilanteissa apua yhdestä numerosta, 9:00 – 24:00 maanantaista sunnuntaihin. Palveluaika ja hinnat eivät muutu aikataulujen tai viikonpäivien mukaan.

Soita, niin katsotaan millaisia toteutuksia mökillesi haluat. Tarjoamme esimerkiksi helppoja pakettitarjouksia nettiyhteyksiin, jotka pelaavat varmasti. Mitä tarvitsetkaan, räätälöimme ratkaisun juuri sinulle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.