Tietoturva

Kattavat tuotteet ja palvelut tietoturvaa parantamaan | Turku

Tietoturvalla tarkoitetaan tietoliikenteen suojaamista. Uhkia tietoturvallisuudelle ovat tietokonevirukset, vakoiluyritykset, roskaposti, huijausyritykset ym. luvattomaan pääsyyn tähtäävä toiminta, jonka tavoitteena on tiedon luvaton käyttö.

Mediassa on usein esillä tapauksia, joissa kerrotaan suurten yritysten käyttöjärjestelmissä olevista aukoista tai siitä, miten palvelujen tunnukset ovat vuotaneet ulkopuoliselle taholle. Tietoturvariskit koskevat kuitenkin myös pienempiä yrityksiä ja kotitalouksia, jotka kärsivät vahingosta yhtä paljon, ellei enemmänkin.

Tietoturvaratkaisut kokemuksella, tiedolla ja taidolla
Tietoturvan parantaminen vaatii tekijältään kokemusta, koulutusta ja teknisen sekä ohjelmallisen toteutuksen taitamista. Yritykseltämme löytyy tarvittava osaaminen tähän kaikkeen.

Tarjoamme niin yrityksille kuin yksityisille kattavat tuotteet palveluineen, joilla saadaan onnistunut suojaus käytössä oleviin järjestelmiin. Teemme huolellisen pohjatyön ja selvitämme ympäristötekijät, jotta saamme valittua varmasti oikeat laitteet oikeisiin paikkoihin.

Ota yhteyttä, niin laitetaan tietoturva-asiat kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.