Yritykselle

Avullamme varmistat, että yrityksesi liiketoiminta pyörii niin kuin pitääkin | Turku

Tietojärjestelmät ovat monen yrityksen keskeisimpiä työvälineitä. Maksuliikenne, tuotanto, tietoturva ja muut järjestelmien varassa olevat tekijät vaativat katkeamatonta toimintaa. Kun ongelmat yllättävät, avun tulee olla saatavilla nopeasti, vaikka keskellä yötä.

Tarjoamme yrityksille sopivat IT-ratkaisut liiketoiminnan vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja korjaamme - koko palvelu mahdollistaa, että yrityksesi voi keskittyä rauhassa liiketoimintansa pyörittämiseen. Dokumentoimme kaiken minkä teemme, joten yrityksesi ei tarvitse muodostaa pysyvää asiakassuhdetta meihin. Voit valita vapaasti kenet tahansa palveluntarjoajan halutessasi.

Palvelua nopeasti, tuntuvilla säästöillä
Pystymme vastaamaan yritysten tarpeisiin nopealla aikataululla. Mikäli tärkeät järjestelmät kaatuvat, olemme käytettävissä vaikka keskellä yötä. Palvelemme maanantaista sunnuntaihin 9:00 – 24:00, aina samoilla hinnoilla. Hinnoittelu ei muutu päivästä tai kellonajasta riippumatta. Nopeutemme on suoraan verrannollinen rahalliseen kustannukseen, jolloin teet selvää säästöä.

Laatu merkitsee meille luotettavuutta ja ammattitaitoa. Teemme sen minkä lupaamme, silloin kun lupaamme. Tarvittaessa meillä on kontaktit hyviin yhteistyökumppaneihin.

Jutellaan lisää yrityksesi tarpeista ja tulevaisuuden näkymistä – ota yhteyttä vaikka saman tien!

Ota yhteyttä tästä

Hinnoittelu

Perinteisesti hinnoittelu perustuu koulutus/osaaminen/asiantuntemus pohjalle. Tässä erilainen malli, jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2013 ja palaute on ollut hyvää.

Tuntiveloitus max 60€/h (sis. alv.), hinta vaihtelee kuitenkin työnalla olevasta tehtävästä riippuen. Tehdyt työtunnit lasketaan 30 minuutin sykleissä ja pyöristetään alaspäin. Ja muista palveluaikamme, 09.00 - 24.00. Lisäksi olemassaolevilta asiakkailta emme veloita mitään matka-ajalta tai kilometreistä Turun talousalueella. Pidemmän matkan työt pyritään aina niputtamaan yhteen ja näin kustannukset jakautuvat asiakkaiden kesken. Alla vielä tyttäreni kuvaus hinnoittelustamme. Seuraa punaista lankaa, asia selkiää, koulutus ja osaaminen on 5 mutta hinnoittelu on kohdassa 3.

Kuinka voimme auttaa?

Teemme minkä lupaamme,
sovittuna aikana ja
sovittuun hintaan.

Jos asialla on kiire, soita ja vähemmän kiireellisissä asioissa, lähetä sähköposti ja vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Tee aloite ja ota yhteyttä jo tänään, hoidamme haasteesi nopeasti ja laadukkaasti kuntoon.